Amanet nonstop aur - bijuterii

Casa noastra de amanet a deschis un nou punct de lucru cu program non stop in sectorul 1. 
 
Dupa cum se stie aurul este tipul de garantie cea mai frecvent utilizata in contractele de amanet din intreaga lume astfel si noi acceptam obiecte din aur drept garantie.

Daca detineti obiecte de aur (noi sau vechi, in stare buna sau deteriorate, din aur galben, alb sau in combinatie) si aveti nevoie de un imprumut urgent, va asteptam la casa noastra de amanet din sectorul 1 - Kromini Gold! Va vom evalua foarte rapid si corect calitatea si cantitatea garantiei si veti primi de indata imprumutul dorit.

 Primim drept garanti aproape orice fel de aur printre care enumeram:
- Bijuterii noi sau modele deosebite:
- Bijuterii folosite:
- Obiecte de aur cu ruptura

*evaluarea se face la greutatea neta a aurului din componenta bijuteriei. Valorile se pot modifica in functie de pretul zilnic al aurului. 

Pe toata perioada derularii contractului de amanet, Casa de Amanet Sector 1 - Kromini Gold va asigura securitatea bunurilor amanetate.
 
Apreciem seriozitatea clientilor nostri si nu incurajam incheierea de contracte de amanet care nu poti fi onorate, aceasta ducand la necesitatea de valorificare a obiectelor ce servesc drept garantie.
Pentru solicitarea de informatii suplimentare va rugam sa folositi formularul sau numarul de telefon din pagina de contact.