Amanet non stop electonice

Casa de amanet electronice cu program non stop Kromini Gold la punctul de lucru din sectorul 1 primeste cu titlu de garantie pentru contractele de amanet, bunuri elecronice precum: laptop-uri, calculatoare, telefoane,sisteme audio,sistem home cinema, mp3 si mp4 playere, aparate foto, plasme, telefoane, camere video, tablete etc. Evaluatorul specialist de care dispunem va determina valoarea de piata a bunurilor amanetate iar dumneavoastra puteti primi un imprumut de pana la maxim  50% din valoarea acestora.
 
Se va tine cont, in cadrul procesului de determinare a valorii de piata a bunurilor, de marca, modelul, data cumpararii si uzura bunurilor electonice prezentate. Dovada proprietatii bunurilor trebuie facuta cu documente.
Pe toata perioada derularii contractului, Casa de Amanet Sector 1 - Kromini Gold va asigura securitatea bunurilor amanetate.
 
Apreciem seriozitatea clientilor nostri si nu incurajam incheierea de contracte de amanet care nu poti fi onorate, aceasta ducand la necesitatea de valorificare a obiectelor ce servesc drept garantie.
Pentru solicitarea de informatii suplimentare va rugam sa folositi formularul sau numarul de telefon din pagina de contact.